Kendimizi affettireceğiz!

Sultanbeyli Belediyespor’u yenecek güçte olduklarını belirten teknik direktör Ali Nail Durmuş, ‘pazar günü 6 puanlık bir maça çıkacağız’ dedi.

Kendimizi affettireceğiz!

AYHAN FİDAN

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Karacabey Birlikspor, deplasmanda oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor müsabakasını kazanarak play-off yarışından kopmamak istiyor. Teknik Direktör Ali Nail Durmuş, ‘Zorlu bir maça çıkacağız. Şuan play-off’ta yer alan ve bizim 7 puan üstümüzde olan bir takımla karşılaşacağız.

6 puanlık bir maça çıkacağız. Oğuzhan Türkmen ve Zafer Özden sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almayacak. Bu maç için gerekli önlemlerimizi aldık. Biz de iyi bir takımız. Kaybettiğimiz takdirde ciddi anlamda play-off yolunda zarar görürüz. Bu zorlu maçta elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Kazanacak gücümüz var’ ifadelerini kullandı. Durmuş ayrıca ligin bitimine 10 hafta kaldığını ve alınabilecek olan 30 puana da talip olduklarını söyledi.

Yarın İstanbul’da saat 14.30’da Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak olan Karacabey Birlikspor’un kritik mücadelesinde Doğu Yılmaz düdük çalacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X