Kendinden 5 yaş küçük erkekle…

Sunucu Asena Atalay, gönlünü kendinden 5 yaş küçük iş adamı Ayberk Kalkavan’a kaptırdı.

Kendinden 5 yaş küçük erkekle…

Asena Atalay, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’le 6 yıllık evliliğini 2016’da bitirdikten sonra aşk hayatında gaza basmıştı.

Geçen yaz ünlü bir saat firmasının yöneticilerinden Ahmet Talha Kaya ile Ege’de aşk tatili yapan Asena Atalay, gönlünü iddiaya göre yine iş dünyasından bir isme kaptırdı.

GİZLİ GÖRÜŞÜYORLAR

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre sunucu, Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Kalkavan Ailesi’nin genç veliahdı Ayberk Kalkavan ile bir süredir gizli gizli görüşüyor.
 

Objektiflere yakalanmamak için gözlerden uzak mekanları tercih eden ikilinin kaçamağı geçen hafta gün yüzüne çıktı.

Geçen cuma akşamı bir mekanda eğlenen Asena Atalay ile Ayberk Kalkavan, sabaha karşı 4 buçukta soluğu Akatlar’daki Dürümcü İrfan’da aldı. İkili, çevredeki meraklı bakışlardan kurtulamadı.
 

ARADA 5 YAŞ FARK VAR

Asena Atalay’dan 5 yaş küçük olan Kalkavan, Londra Regent’s Üniversitesi’nde Küresel Ticaret ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu ve geçtiğimiz yıl da Londra’daki Cass Business School’da Deniz Ticareti ve Finans master’ı yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X