Kendinden şikayetçi

Uludağ’da keyifli bir konser veren başarılı ses Emre Kaya, dinlenmesine hiç izin vermeyen ‘patronum’ dediği diğer Emre Kaya’dan şikayetçi.

Kendinden şikayetçi

YAKAMDAN TUTUP ‘ÇALIŞ’ DİYOR…

Whitefest 2017’de bu kez de Emre Kaya rüzgarları esti. Son dönemde adından söz ettiren Kaya, konser öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Sanatçı, ‘Yoğun konser programından dolayı kendime hiç vakit ayıramıyorum ve en sevmediğim durum bu. Son 2 yıldır benim de bir patronum var o da sanatçı Emre Kaya. Kendisi her sabah yakamdan tutup daha çok çalışacaksın diyor’ dedi.

2017’DEN ARTIK AŞK İSTİYORUM…

Geçtiğimiz aylarda eşi Gizem Demir’den gizlice boşanan ancak aynı zamanda menajerliğini yürüten Demir’le çok iyi arkadaş olduklarını sözlerine ekleyen Emre Kaya, ‘Bu yıl aşık olmak istiyorum ama işlerimden dolayı maalesef olmuyor. Ailemle bile haftada bir kez konuşabiliyorum. Eğer sanatçı Emre Kaya izin verirse güzel bir ilişkiye adım atma niyetindeyim’ diye konuştu.

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X