Kendine gel Timsah!

Sivasspor, deplasmanında hüsrana uğrayan Bursaspor, K.Erciyes karşısında 3 puan arıyor.

Kendine gel Timsah!

Yeşil beyazlılar, bugün kazanarak kötü gidişine nokta koymak istiyor. Atatürk Stadı’nda saat 13.00 başlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. 

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Sivasspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olarak sevenlerini büyük hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, bugün ligde kalmak için can çekişen Kayseri Erciyesspor’u ağırlıyor. Atatürk Stadı’nda saat 13.00’de başlayacak olan mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını ise Bülent Gökçü ve Adil Sinem ikilisi yapacak. 

3 önemli eksik

Timsah’ta tek hedef galibiyet. Yeşil beyazlılar, ligde alt sıralarda yer alan rakibi karşısında kazanarak üst sıralardan kopmamak ve camiaya moral vermek istiyor. Bu mücadelede Bursaspor’da cezalı olan Şener Özbayraklı ve Şamil Çinaz’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Bekir Yılmaz yok. Konuk Kayseri Erciyes’te ise Barış Memiş, İlhan Parlak ve Cenk Ahmet oynamayacak. İki takım arasında ligin ilk yarısındaki karşılaşma 1-1 son ermişti.

Üstünlük Bursa’da

Bursaspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor, bugüne kadar, Türkiye Kupası, 1. Lig ve Süper Lig’de tam 21 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar, evinde oynadığı 9 maçta ise rakibine üstünlük sağladı. 4 maçı kazanan Timsah, 3 maçta beraberlikle ayrılırken, iki maçı ise kaybetti. 

Maç heyecanı OLAY TV’de

 

Bursaspor’un bugün Kayseri Erciyesspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında Atatürk Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, Adil Sinem

BİLETLER: VIP Tribünü 1.Sıra: 250, VIP Tribünü 2….6.Sıra: 175, Kapalı 100, Maraton 30, Kapayı kale arkası 15, Açık kale arkası tribünü 10 TL

EKSİK: Şener, Şamil, Bekir Yılmaz 

EKSİK: Barış, İlhan Parlak, Cenk Ahmet

13.00 Lig TV/Canlı

BURSASPOR

12 Harun Tekin

24 Ertuğrul Ersoy

2 Renato Civelli

4 Serdar Aziz

23 Aziz Eraltay

7 Ozan Tufan

5 Fernando Belluschi

30 Filipe Josue

16 Volkan Şen

94 Cedric Bakambu

9 Jose Fernandao

K.ERCİYES

35 Gökhan Değirmenci

42 Emre Öztürk

21 John Boye

15 Papa Diakhate

3 Anıl Karaer

6 Mehmet Akgün

19 Murat Yıldırım

27 Yasin Pehlivan

11 Ricky Drenthe

36 Edinho

18 Björn Vleminckx

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X