Kendine güven yeter!

Karadeniz’de kritik viraj… Bursaspor, Avrupa için çekiştiği Trabzonspor’un konuğu oluyor. Yeşil beyazlılar, büyük bir çekişme yaşadığı bordo mavili takımı yenerek avantaj elde etmek istiyor. Avni Aker Stadı’ndaki kapışma 16.45’te başlayacak.

Kendine güven yeter!

Üst üste aldığı Fenerbahçe ve Kasımpaşa mağlubiyetleriyle sevenlerini şok eden ancak Kardemir Karabükspor önünde tarihe geçecek 7-1’lik skora imzasını atan Bursaspor, bugün Avrupa için çekiştiği Trabzonspor’un konuğu oluyor. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 16.45’te başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Rakibiyle aynı puanı paylaşan yeşil beyazlılar, sahadan galibiyetle ayrılarak büyük bir avantaj elde etmek istiyor.

TEK EKSİK CİVELLİ

İki takım arasında Atatürk Stadı’nda oynanan ilk kapışma 3-3’lük beraberlikle tamamlaşmıştı. Timsah’ta sakatlığı süren Renato Civelli dışında eksik bulunmuyor. K.Karabükspor maçında sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyen Şener, Ozan Tufan ve Aziz bugün takımlarındaki yerini alabilecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in savunmanın solunda Emre’ye görev vermesi bekleniyor. Ev sahibi Trabzonspor’da ise sarı kart cezalısı olan Mustafa Akbaş oynamayacak.

ŞENOL GÜNEŞ MEMLEKETİNE KARŞI

Uzun yıllar Trabzonspor’da görev yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, bordo mavili takıma karşı resmi maçlarda 11.kez kez rakip olacak. Boluspor, Antalyaspor, Sakaryaspor ve Bursaspor’un başında Trabzonspor’a karşı 10 maça çıkan Güneş, bu mücadelelerin 1’inden galip, 2’sinden mağlup ayrıldı. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Güneş yönetimdeki Bursaspor, bordo mavili takımla 3-3 berabere kalmıştı. Bu arada Timsah, bu sezonun başında Trabzonspor’la hazırlık maçı yapmış ve o karşılaşma 0-0 sona ermişti.

İLGİNÇ TESADÜF!

Bugüne kadar Avni Aker’de 1 kez kazanan Bursaspor o galibiyeti Şenol Güneş’e karşı almıştı.

Avni Aker Stadı Bursaspor’a pek uğurlu gelmiyor. Bugüne kadar tarihinde Trabzonspor’a karşı deplasmanda pek başarılı sonuçlar alamayan yeşil beyazlılar, sadece 1 kez kazanabilmişti. Yeşil beyazlılar, 2012-2013 sezonunda Pablo Martin Batalla’nın golüyle makus talihine son vermişti. İşin ilginç yanı o maçta Trabzonspor’un başında ise Şenol Güneş vardı. Bursaspor bugün kazanırsa ikinci galibiyetini Güneş’le elde etmiş olacak.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Trabzonspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları gün boyunca Olay TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla da taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEM: Fırat Aydınus

EKSİKLER: Mustafa Akbaş, Onur

EKSİKLER: Civelli

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 10 TL

16.45 LİGTV/Canlı

 TRABZONSPOR 

12 Hakan Arıkan

38 Salih Dursun

15 Uğur Demirok

3 Jose Bosingwa

32 Yusuf Erdoğan

6 Carl Medjani

8 Mehmet Ekici

10 Özer Hurmacı

99 Erkan Zengin

18 Deniz Yılmaz

7 Oscar Cardozo

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

22 Şener Özbayraklı

6 Şamil Çinaz

4 Serdar Aziz

19 Emre Taşdemir

7 Ozan Tufan

5 Fernando Belluschi

16 Volkan Şen

30 Filipe Josue

94 Cedric Bakambu

9 Jose Fernandao

32.HAFTA 

CUMARTESİ

16.00 Balıkesir-K.Karabük

20.00 M.Sivas-Kasımpaşa

20.00 Galatasaray-G.Birliği

PAZAR

13.30 Erciyesspor-Başakşehir

15.00 Bursaspor-Gaziantep

16.00 Eskişehir-Trabzonspor

20.00 Mersin İY-Fenerbahçe

PAZARTESİ

20.00 Beşiktaş-T.Konyaspor

20.00 Ç.Rizespor-Akhisar BG

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X