Kendine hayran bıraktı

Orta alanda görev alan ve gerek olumlu paslarıyla gerekse rakip atakları kesmesiyle dikkat çeken 19 yaşındaki oyuncu, performansıyla sınıfı geçti.

Kendine hayran bıraktı
A Milli Takım, İzlanda’nın ardından Çek Cumhuriyeti’ne mağlup olarak kahretti ancak Ozan Tufan performansıyla manşetlere çıktı.
 
Teknik direktör Fatih Terim’in 2-1 sona eren Çek Cumhuriyeti maçında 11’de sahaya sürdüğü 19 yaşındaki oyuncu muhteşem futboluyla göz doldurdu. Orta alanda görev alan ve gerek olumlu paslarıyla gerekse rakip atakları kesmesiyle övgü alan Ozan Tufan, dökülen milli takımın en iyisiydi.
 
Bu gruptan çıkacağız
 
Özellikle son 20 dakikasında sahada hiçbir varlık gösteremeyen Ay-Yıldızlılar’da Ozan, neredeyse tek başına bulunduğu bölgede adeta savaştı, takım arkadaşlarının da açıklarını kapatmaya çalıştı. Onun bu performansına tribünler de, alkışlarla karşılık verdi.
 
7. kez milli formayı giyen, resmi olarak da 2. kez Mililer adına sahne alan genç yıldız adayı, ‘Beklemediğimiz bir sonuç aldık. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Penaltımız verilmedi. İki mağlubiyete rağmen bu gruptan çıkacağız’ dedi.
 
Bir yazar hariç
 
Bu arada spor basını Ozan Tufan’ın performansından övgüyle bahsetti. Mehmet Demirkol köşe yazısında Ozan’ı milli takımın en iyi ismi olarak gösterirken, Turgay Demir bu maçla birlikte milli takımın Ozan Tufan gibi bir ismi kazandığını yazdı. Daha birçok yazar genç yıldızın performansını yeterli bulurken, Oktay Derelioğlu ise Ozan Tufan ve Muhammet Demir gibi isimlerin bu maçları kaldıracak düzeyde olmadığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X