Kendini beğeniyorsan iyi değilsindir

Paramparça dizisindeki performansıyla oyunculuk yeteneğini kanıtlayan manken Ahu Yağtu, mükemmelliyetçi bir yapısı olduğunu söyledi.

Kendini beğeniyorsan iyi değilsindir

HENÜZ TATMİN OLMADIM

Cem Yılmaz’la yaptığı evlilik ve ardından boşanmasıyla gündeme gelen Ahu Yağtu, Paramparça’da canlandırdığı avukat Candan rolüyle konuşuluyor. Mankenlikte olduğu gibi oyunculukta da mükemmelliyetçi olduğunu söyleyen Yağtu, ‘Henüz beni tamamen tatmin eden oyunculuğu sergilemiş değilim. Oyunculukta, ‘Kendini beğeniyorsan aslında iyi değilsindir’ diye bir yorum vardır, hakikaten öyle’ dedi.

FALAY ÇOK PROFESYONEL

Paramparça dizisinin yeni sezonunda ağırlıklı olarak Barış Falay’la kamera karşısına geçen Ahu Yağtu, usta oyuncuya övgüler yağdırdı. Dizide Falay’ın sevgilisini canlandıran Yağtu, ünlü oyuncu için; ‘Gerçekten çok profesyonel birisi. Daha önce kendisini beğenerek izlerdim. Şimdi birlikte çalışıyor olmak keyifli. Oyunculuk konusunda iyi paslaşmalar yapıyoruz’ yorumunda bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X