Kendisi ile evlenen kadın kendisini aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.

Kendisi ile evlenen kadın kendisini aldattı

37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendisi ile evlendi. Düğünde davetliler bulundu ve babası, Sophie’yi nikahın yapılacağı yere getirdi.

KENDİNİ BİR ADAMLA ALDATTI

Evlendikten sonra ortalıkta görünmeyen Sophie, çıktığı sabah programında kendi kendisini başka bir adam ile aldattığını itiraf etti.

kendisi-ile-evlenen-kadin-kendisini-aldatti-10420381_3179_m-(1).jpg
 

“ASLA KENDİMDEN BOŞANMAYACAĞIM”

Sophie erkek arkadaşı Ruari Barratt ile programa çıktı. Ruari, programda Sophie ile beş ay önce tanıştıklarını ve ilişki yaşamaya başladıklarını söyledi.

Sopihe ve erkek arkadaşı iki ay önce ilişkilerini bitirdi. Sophie, kendi kendini aldatmasına rağmen hiçbir zaman kendisinden boşanmayacağını söyledi. Sophie, kendisi ile yaptığı evliliğin yaşam boyu sorumluluk gerektirdiğini ve bundan her zaman mutluluk duyduğunu söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X