Kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenmişti! Son hali takipçilerini üzdü

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, Instagram hesabından hüzünlü anlarının videosunu paylaştı. Miraloğlu’nun videosu takipçilerini endişelendirdi.

Kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenmişti! Son hali takipçilerini üzdü

Yıllar önce rol aldığı Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelin rolünü oynayan oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika’da kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlendi. Evliliğiyle günlerce konuşulan Miraloğlu, bu sefer de paylaştığı hüzünlü videosuyla konuşulmaya başlandı.

80 YAŞINDAKİ PATRICK’LE EVLENDİ

Hayali olan Amerika’ya yerleşen 32 yaşındaki Miraloğlu, kendisini evlat edinen 80 yaşındaki Patrick isimli adamla nikah masasına oturdu. Evliliği için “Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umurumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk” diyen oyuncunun son paylaştığı videosundaki mutsuz halleri takipçilerini endişelendirdi.
 

80-yasindaki-biriyle-evlenen-oyuncu-meltem-12568591_810_m

PAYLAŞTIĞI VİDEO TAKİPÇİLERİNİ HÜZÜNLENDİRDİ

Evliliğinde mutsuz olduğu, sadece zengin olmak istediği için evlendiği söylenen oyuncu, dün şarkı dinlerken bir video çekti. Oyuncunun mutsuzken bir anda gülmesi ve yüzündeki endişe takipçilerini korkuttu. Miraloğlu’nun videosunun altına “Çok hüzünlü duruyorsun.” ve “Niye bu kadar mutsuzsun?” diye bir sürü yorum yağdı.

İşte Meltem Miraloğlu’nun videosuna gelen bazı yorumlar…

80-yasindaki-biriyle-evlenen-oyuncu-meltem-12568591_334_m
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X