Kendisini dolandırdığını öne sürdüğü kadını öldürdü

 Bursa’da Doğan S.(63), kendisini dolandırdığını öne sürdüğü Hülya B.’yi (28) bıçaklayarak öldürdü. Fuhuş ve fuhuşa aracılık yapmak suçlarından kaydı bulunan Hülya B.’nin arkadaşları tarafından dövülen Doğan S. ise hastanede tedaviye alındı.

Kendisini dolandırdığını öne sürdüğü kadını öldürdü

Olay, merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi’nde, İzmir-Bursa karayolu üzerindeki otobüs duraklarında meydana geldi. Doğan S. ile kendisini 50 bin lira dolandırdığını iddia ettiği Hülya B. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Doğan S., yanındaki bıçağı çekip, Hülya B.’yi çeşitli yerlerinden yaraladı. Bu sırada olay yerine gelen Hülya B.’nin arkadaşları, Doğan S.’yi bir arka sokağa götürüp sopa ile dövdü.

kendisini-dolandirdigini-one-surdugu-kadini-oldurdu_2057_dhaphoto2.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Hülya B., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Doğan B. ise ilk müdahalesinin ardından Muradiye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

kendisini-dolandirdigini-one-surdugu-kadini-oldurdu_2057_dhaphoto1.jpg

Hülya B.’nin fuhuş ve fuhuşa aracılık yapmak, fuhuşa teşvik ve mühür bozmak gibi çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X