Kendisini yakalayan polise silah çekti ve kolunu ısırdı

Bursa’da çaldığı bir otomobilin içerisinde uyuya kalan,18 farklı suçtan aranan 27 yaşındaki Yunus Tosun, polis ekiplerine silah çekti. Tosun, kendisini etkisiz hale getirmeye çalışan bir polis memurunun da kolunu ısırarak yaraladı.

Kendisini yakalayan polise silah çekti ve kolunu ısırdı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe ekipleri devriye gezerken, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi üzerinde plakası olmayan park halindeki bir otomobilin içerisinde birinin yattığını gördü. Polis,otomobilin kapısını açmasıyla uyanan şüpheli, belindeki silahı çekerek polislere doğrulttu.

POLİS MEMURUNUN KOLUNU ISIRDI

Polis ekipleri, 18 farklı suçtan aranan ve 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.T’yi etkisiz hale getirip silahını aldı. Bu sırada sinirlenen Y.T., kendisini sakinleştirmeye çalışan bir polis memurunun kolunu ısırarak yaraladı. Elleri kelepçelenen Y.T., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Y.T’nin, hırsızlık, gasp, adam yaralama, yankesicilik, evrakta sahtecilik gibi 18 farklı suçtan aranması olduğu ve 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X