Kendisiyle dalga geçti

Yaz tatilini Bodrum’da geçiren Cem Yılmaz, hakkında çıkan fazla kilo aldığı yönünde çıkan haberlerle kendi yöntemiyle dalga geçti.

Kendisiyle dalga geçti

SEVENLERİNİ ÜZDÜ!

Yazla birlikte Bodrum’daki lüks yazlığına taşınan Cem Yılmaz, güneye kamp kuran magazin muhabirlerinin de hedefi oldu. Neredeyse her gün sahilde objektiflere yakalanan Yılmaz, fazla kilolarıyla objektiflere takıldığı haberlerine ilginç bir itirafta bulundu. Şortlu fotoğrafını photoshop yöntemiyle şişmanlatarak sosyal medya hesabından paylaşan komedyen altına da; ‘Ünlü komedyen sevenlerini üzdü ! Aşırı kilo alan komedyen, gözlerden uzak tatil yapıyor’ notunu düştü.

ARABAN SANA GELMEZSE

Öte yandan Bugatti marka lüks otomobilini İstanbul’dan Bodrum’a özel bir çekiciyle getirten Cem Yılmaz, bu durumu manşetlere taşıyan gazetelere de kendi uydurduğu bir Çin atasözüyle cevap verdi. Yılmaz, ‘Araban sana gelmez ise sen arabana git! Çin atasözü…’ iletisiyle yine güldürdü. Cem Yılmaz, kısa sürecek olan Bodrum Göltürkbükü’ndeki villasındaki tatilinin hemen ardından yaz ortasında Ozan Güven’le birlikte ‘Gora 2 Arif ile 216’ filminin çekimlerine başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X