‘Kenetlenme başarı getirecek’

Aydın, İnegölspor camiasının birlikteliği sağladığını ifade ederek ‘Bu kenetlenme bizi başarıya götürecektir’ dedi.

‘Kenetlenme başarı getirecek’

Tuzlaspor deplasmanında son dakika golüyle 1-1 berabere kalan İnegölspor’da moraller yerinde. İnegölspor Basın Sözcüsü Adnan Kemal Aydın, kenetlenmenin takımı başarıya götüreciğini söyledi. Bu sezon camiayı mutlu edecek sonuçlar almak istediklerini ifade eden Aydın, ‘Yeni bir takım oluşturduk. İnandık, güvendik. En büyük güvencemiz önce Rabbim, sonra kenetlenmek. Mülki amirlerimiz, sanayicilerimiz, esnafımız ve tüm İnegöl sevdalıları yanımızda oldular. Bu kenetlenme bizi başarıya götürecektir’ diye konuştu.  

Taraftara teşekkür ederiz

Kongre sürecinden dolayı geç kurulan bir takım olduklarını belirten Aydın, ‘Yeni oluşan bir takımız. Grubun güçlü takımlarından Tuzla deplasmanından 1-1’lik skorla 1 puan ile döndük. Başta teknik ekibimiz olmak üzere sahada özverili bir şekilde mücadele eden futbolcu kardeşlerimizi kutluyoruz. İnşallah daha güzel sonuçlara imza atacaklar. Yolumuz aydınlık başarılarımız daim olsun. Ayrıca taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi deplasmanda yalnız bırakmadılar’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X