Kenetlenmiş durumdayız

Anıl Karaer, bu takımın bir parçası olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Kenetlenmiş durumdayız

Altınordu maçı öncesinde 32. yaş gününü kutlayan Bursaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Anıl Karaer, şampiyonluk için kenetlendiklerini söyledi. Sözlerine maçta ayağı kırılan Altınordulu Batuhan’a geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Anıl şunları söyledi: “Batuhan’a çok üzüldük. Sağlık en önemli şey. Acil şifalar diliyorum. Sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Geriye düşebilirdik ama oyuna tutunduk.”

TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN

“Saha ve hava şartları her iki takım için de zordu. 10 kişi kalmamıza rağmen pes etmeyen, inançlı, sahada her şeyini vermeye çalışan bir takım vardı. Bu takımda olduğumu için gurur duyuyorum. Bu armanın altında formanın içinde olduğum için mutluyum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bursaspor’u şampiyon yapabilmek için elimizden geleni yapacağız. Kenetlenmiş durumdayız. İki maçımız kaldı. Kazanmak istiyoruz. Takım için herşeyini yapmaya çalışan bir oyuncu gurubu var. Taraftarımız da bizi destekliyor. Bu galibiyet onlara armağan olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X