Kent içinde sanayi olmamalı

Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu, sanayinin artık kent içinde olmaması gerektiğini söyledi.

Kent içinde sanayi olmamalı

ASLIHAN AYDIN

 

Ademoğlu, Fan Club’ün önceki akşam Almira Hotel’de gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, derneğin kente sahip çıkmak amacıyla kurulduğunu, şehrin sorunlarını belirleyip çözüm üretecek insanlarla görüştüklerini anlattı. Yapılan yeni yollarla birlikte Bursa ve İstanbul’un birlikte düşünülmesi gerektiğinin altını çizen Ademoğlu, “Ortak kültürel ve sanatsal çalışmalar yapılmalı. İstanbul’da Bursa derneği kurup, lobi oluşturulmalı. Sanatçı, sporcu ve medya ilişkileri geliştirilmeli” dedi. Sanayi bölgelerinin kent içinde kalmasından da yakınan Ademoğlu, “Sanayi artık kent içinde olamaz. Şeftali, kestane bahçelerine sanayi üretimi yapılmamalı. Ayrıca kent içinde trafiğin sıkışmaması için alternatif yollar oluşturulmalı” diye konuştu.

ADEMOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Bursa Fan Club’ün AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin ve CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Ali Ademoğlu güven tazeledi. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: ”Ali Haydar Ademoğlu, Ahmet Orhan Oskan, Cumhur Levent Güzelkazzaz, Mithat Usbay, Mehmet Galip Toplan, Selim Yedikardeş, Serkan Savu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X