Kent Konseyi Organize Etti Engelliler Eskişehir Havacılık Okulunu Gezdi

Kırşehir’de Kent Konseyi’nin organizesi ile oluşan 35 kişilik gurup Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kent Konseyi Organize Etti Engelliler Eskişehir Havacılık Okulunu Gezdi

Kırşehir’de Kent Konseyi’nin organizesi ile oluşan 35 kişilik gurup Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Havacılıkla tanışan engelliler paraşüt, planör, ve yamaç paraşütü uygulamasını yerinde gördü. Engellilerin toplumsal yaşama birebir de katılımını sağlamak amacı ile Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Türk Hava Kurumu Kırşehir Şubesinin katkıları ile yapılan organizede engelliler Eskişehir’de hem gezdi hemde havacılık eğitimleri hakkında bilgiler aldı. İki günlük Eskişehir Türk Hava Kurumu gezisinde engelliler THK’nun kurulduğu günden itibaren gelişim süreçleri hakkında bilgiler aldı. Düzenlenen etkinlikler de Kırşehir’de daima toplum yararına işler yapmakta olduklarını ifade eden Kırşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Mahmutoğlu, “Kent Konseyi’nin her türlü faaliyetine destek veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci başta olmak üzere Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Türk Hava Kurumu Kırşehir Şube Başkanlığı Saymanı ve Model Uçak Öğretmeni İsa Korkmaz’a, özel ilgi ve alakasından dolayı hemşehrimiz Osman Köşker ile gezimizde sazı ve sesiyle bizleri yalnız bırakmayan Ali Ünsal ve gezide bizi yalnız bırakmayan basın temsilcisi Gülnaz Ceylan ile Hocamız Hüseyin Adıbelli’ye de üstün ve özverili katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kent Konseyi, Kırşehir’in tanıtımı noktasında yaptığı faaliyetleri yanı sıra bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde de yer alıyor ve almaya devam edecek. Biz Kırşehir Kent Konseyi Başkanlığı olarak Kırşehir halkının taleplerini bekliyoruz. Kırşehir halkının isteklerini yerine getirmek için Kent Konseyi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da hazırız. Engellilerimizle birlikte böyle bir gezide yer almaktan şahsım adına mutluluk duydum. Kent Konseyi, Kırşehir’imiz için var ve var olmaya devam edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X