Kent konseyleri kentin sigortasıdır

Türkiye Belediyeler Birliği ve İsveç Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü ‘Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (Tuselog)’ kapsamında Denizli, Çorum, Osmaniye, Kartal (İstanbul), Akdeniz (Mersin), Gölcük (Kocaeli) belediyelerinden üst yön

Kent konseyleri kentin sigortasıdır

Belediyelerde hizmet planlaması, mahalle bazlı çalışmalar, mahalle ekiplerinin kurulması ve kent konseyleri başta olmak üzere platformların işleyişi alanlarında çalışmalar yapan ekip, bu kapsamda Türkiye’nin en aktif ve en güçlü kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi’ni yerinde inceleme imkanı buldu. 

Ziyarette, BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, BKK Genel Sekreter Yardımcıları Cüneyt Acar ve Murat Başlar ile kent konseyi personeli hazır bulundu. 

Tanıtım videosunun ardından konuşan BKK Başkanı Semih Pala, Bursa Kent Konseyi’nin hem mekânsal olarak hem de faaliyet açısından Türkiye’nin en güçlü kent konseyi olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla 4 Meclis, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsüyle birlikte senede 1500 etkinlik yapabildiklerini belirten Pala, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin sosyal konulara yatkın olmasının da kendileri için şans olduğunu ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X