Kent Meydanı AVM ve AS Outlet’ten TL hamlesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alışveriş merkezlerine (AVM) yaptığı ‘Dövizi bırakın kiraları TL ile alın’ çağrısına Bursa da kayıtsız kalmadı.

Kent Meydanı AVM ve AS Outlet’ten TL hamlesi

Bursa’nın merkezinde yer alan gözde alışveriş merkezlerinden Kent Meydanı AVM ve İstanbul yolu üzerindeki AS Outlet yönetimlerinden ortak bir açıklamada geldi. Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ve AS Outlet Genel Müdürü Mihri Dicle imzalı açıklamada, Ülkemizin içinden geçmekte olduğu ekonomik açıdan böylesine sıkıntılı bir dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız’ın çağrısına biz de katılıyoruz. Döviz kurlarında yaşanan aşırı dalgalanmalara bağlı olarak gerek Kent Meydanı AVM’de gerekse AS Outlet’te kiralardaki kurları sabitleyerek Türk Lirası’na geçiyoruz. Ülkemiz ekonomisine katkımızın önceden olduğu gibi bundan sonra da her şartta devam edeceğini kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X