Kent Meydanı’na kepçe vuruldu!

Vatandaşın sesi olan bu sütunlarda 12 Eylül 2019 tarihinden beri birçok okur tarafından zaman zaman Kent Meydanı’nın çevresindeki kaldırımların bozuk haline dikkat çekildi. Olay Gazetesi Yazarı Günay Yumruktay bugünkü köşesinden aktardı…

Kent Meydanı’na kepçe vuruldu!

Kentimizin cazibe mekânlarından biri olan Kent Meydanı’nın çevresinde bozulan, kırılan zemin için doğal olarak okurlar tepki göstermekteydi.

Hemen yanı başında da devam eden Osmangazi Meydanı ortaya çıkarken bu lokasyonun bu şekilde kötü bir görüntü oluşturması kabul edilebilir bir durum değildi.

Ve nihayet, sonunda Büyükşehir Belediyesi duruma el attı.

Kent Meydanı çevresinin zemin yenilenmesi ve düzenlenmesinden aydınlatma sistemlerine, altyapı iyileştirilmesinden peyzaj uygulamalarına kadar kapsamlı bir çalışma ile meydanın daha modern ve konforlu hale getirilmesine başlandı.

Umut ederiz ki, çok kısa bir zaman içerisinde meydana yakışır bir görüntü ortaya çıkacaktır.

Osmangazi meydanı, Osmangazi istasyonu çevresi, T2 hattının başlangıç noktasıyla şehrimize yakışır bir görüntü ortaya çıkacaktır.

Turizm şehri, Türk dünyası başkenti Bursamız için hayırlı olsun diyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X