Kent Mezarlığı’na estetik giriş takı

Kentin farklı noktalarındaki cenaze hizmet birimlerini Acemler’deki tek merkezde toplayıp, Alo 188 hattını arayan vatandaşların tüm cenaze işlerini ücretsiz yaparak, acılara ortak olan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki tüm mezarlıklara da çeki düzen geti

Kent Mezarlığı’na estetik giriş takı

Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği mezarlıklar istinat duvarlarıyla çevrilip, çevre düzenlemesi yapılıyor. Bursa kent merkezindeki Hamitler Kent Mezarlığı’nın eksiklerini gidermek için de yoğun çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, daha önce yapılan caminin ardından şimdi de kent mezarlığına estetik bir giriş takı kazandırdı.

TÜM MEZARLIKLAR ELDEN GEÇİYOR

Başkan Altepe, “Vatandaşlarımızın her türlü defin işlemlerini Büyükşehir Belediyesi olarak biz gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında defini kendileri yapmak durumunda kalan köy muhtarlarımıza da toprağı rahat kazmaları için hilti ve jeneratörler dağıtıyoruz. Yine her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği 17 ilçemizdeki mezarlıklara da çeki düzen getiriyoruz. Hamitler Kent Mezarlığı da her gün 10 binin üzerinde insanın girip çıktığı önemli bir yer. Daha önce mezarlığımızın girişine bir cami kazandırmıştık. Şimdi de hem araç hem yaya girişlerini düzenleyen estetik bir giriş takını Hamitler’e kazandırdık. Danışma ve güvenlik bürolarının da içinde olduğu giriş takı, likra taşından desenleri, titanyum alaşımlı çinko malzemeden yapılan çatısıyla estetik bir eser oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X