Kentsel dönüşüm için binasını kendisi yıktı

Bursa’da kentsel dönüşüme öncülük eden, her fırsatta kentsel dönüşümün devlet eliyle değil, özel sektör ve vatandaşların desteğiyle gerçekleşmesi gerektiğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bu çağrısına vatandaşlarda destek veriyor

Kentsel dönüşüm için binasını kendisi yıktı

Bursa’nın tanınmış sanayicilerinden Yakup Altınöz, Yalova Yolu üzerinde bulunan binasının yıkımını kendisi gerçekleştirerek, Başkan Mustafa Dündar’ın bu çağrına destek veren isimlerden oldu.

Afet riski taşıdığı belirlenerek Osmangazi Belediyesi tarafından hakkında yıkım kararı verilen binanın yıkım çalışmaları öncesi düzenlenen törende konuşan bina sahibi Yakup Altınöz, “40 yıl önce yaptığımız bu bina ile Yalova yolunda, sanayi yatırımı adına bir ilke imza atmıştık. Bu gün de, Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kendi binamızı kendimiz yıkarak bu anlamda da bir ilke imza atıyoruz. Osmangazi Belediyemizin başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarına ufakta olsa bir destek verdiğimizi düşünüyorum. Bu konuda bize destek veren Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine çok teşekkür ediyor, daha güzel bir Osmangazi, daha güzel bir Bursa için başlattığı Kentsel Dönüşüm çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X