Kentsel dönüşüm için işbirliği

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi ile kentsel dönüşüm konusunda işbirliği protokolüne imza attı.

Kentsel dönüşüm için işbirliği
İmzalanan protokol ile birçok konuda işbirliği yapılacağına dikkat çeken İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, sektörde kalite çıtasını daha da yukarılara taşıyabilmek için akademisyenlerle çalışmaya ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “İş güvenliğinden eğitim programlarına, kentsel dönüşümden konut üretimine kadar birçok konuda üniversitemizle işbirliği yapmak, ortak projeler geliştirmek istiyoruz” dedi.
 
ÖĞRENCİLERE STAJ İMKANI
 
Öğrencilere staj imkânı ve yerinde uygulama programları sağlayacaklarının da altını çizen Mescioğlu, ilgili bölümlerde okuyan öğrencilerin teoride öğrendikleri bilgileri İMSİAD üyesi şirketlerde kolaylıkla pratiğe dökebileceklerini de sözlerine ekledi.
 
İMSİAD gibi Bursa’da etkin faaliyet gösteren bir dernekle işbirliği protokolü imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ise, üniversitenin çok güçlü bir akademisyen kadrosu olduğuna işaret ederek, “Uludağ Üniversitemiz, teknik kadrosuyla İMSİAD ile her türlü işbirliğine hazırdır. Bu işbirliklerinden doğacak olan olumlu sonuçlara Uludağ Üniversitesi’nin katkısı olması bizleri ayrıca mutlu edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X