Kentsel dönüşümü birlikte yapalım

Gemlikli müteahhitlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım” diye konuştu.

Kentsel dönüşümü birlikte yapalım

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin yeniden imar edilmesinde belediyenin yanı sıra mühendis ve mimarların da büyük yükümlülüğü olduğunu ifade ederek, müteahhitlik sektörünün de kentsel dönüşümün önemli bir faktörü olduğunu kaydetti. Gemlik Müteahhitler Derneği yeni yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım” diye konuştu.

 

TOPLU KONUT ÇALIŞMALARI

Gemlik Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Uslu, Başkan Yardımcısı İbrahim Baki ve Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, doğru yerde, doğru projelere her zaman destek olduklarını söyledi. Yılmaz, ileride sıkıntı yaratmaması adına projeye aykırı imalat yapılmamasına dikkat edilmesi gerektiğine işaret etti. Gemlik’in kentsel dönüşümünde müteahhitlik sektörünün önemine de vurgu yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik toplu konut çalışmalarında da Gemlikli müteahhitlerin öncülük yapmasını istedi.

Müteahhitlerin sorunlarını, projelerini ve önerilerini de dinleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, başkanlık ve belediye birimleri ile Müteahhitler Derneği arasındaki diyalog ve işbirliğinin devam edeceğini belirterek, istişare toplantılarının da daha sık yapılabileceğini sözlerine ekledi. 

   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X