Kepez 90’lara Götürecek

Kepez Belediyesi tarafından seri halinde gerçekleştirilen nostaljik konserler, 70’ler ve 80’lerden sonra 90’lar ile devam ediyor.

Kepez 90’lara Götürecek

Kepez Belediyesi tarafından seri halinde gerçekleştirilen nostaljik konserler, 70’ler ve 80’lerden sonra 90’lar ile devam ediyor. Unutulmayan Şarkılar adlı konser serisi kapsamında 70’ler ve 80’ler konserlerinin yoğun ilgi gördüğü Kepez’de bu kez 90’lı yılların şarkıları hayat bulacak. İlk ikisi yoğun ilgi gören konserlerin ardından 90’ların gençleri anılarını tazeleyerek, keyifli anlar yaşayacak. Nilüfer, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Emel Müftüoğlu, Rengin gibi unutulmaz isimlerin unutulmaz şarkılarıyla geçmişin izleri Kepez’de canlanacak. Birbirinden özel şarkıların yer alacağı konserde Alper Kuş ve Öznur Özaslan sahne alacak. Nostaljik dakikalar yaşatacak konser, farklı türde müzik yapan sanatçıların 90’lı yıllarda seslendirdiği şarkılarla gerçekleşecek. Unutulmayan Şarkılar serisinin son konseri olan 90’lar konseri, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X