Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’den Eğitime Destek

Gösterdiği ilgi ve alakayla ilçesindeki öğrencilerin sempatisini kazanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretlerinde verdiği sözleri tut…

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’den Eğitime Destek

Gösterdiği ilgi ve alakayla ilçesindeki öğrencilerin sempatisini kazanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretlerinde verdiği sözleri tutarak okulları güzelleştiriyor. Kepezli çocukların eğitim seviyesini okullara yaptığı desteklerle artmasına katkı koyan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretlerinde çocuklara sözünü verdiği bakım ve onarım çalışmaları için Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerinin ekiplerini görevlendirdi. Okulların çeşitli bakım onarım ve ihtiyaçları ile peyzaj düzenlemeleri ekipler tarafından bir bir yapılıyor. OKULLAR GÜZELLEŞİYOR Başkan Tütüncü’nün sözünü yerine getiren ekipler, bölgede eğitim veren çok sayıda okulun onarım işlemlerini gerçekleştirdi. Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan Gülgün-Nihat Ömür Orta Okulu, daha güzel bir eğitim ortamı sunması için çevre düzenlemesi yapılarak çocuklara armağan edildi. Yine Gazi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu’nun da çevre düzenlemesi işlemleri belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Teomanpaşa Mahallesi’nde bulunan Fatma Nur Çelik İmam Hatip Orta Okulu’nun çevre ve peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirilerek öğrencilere daha yeşil ve düzenli bir eğitim ortamı sağlandı. Ziyaretlerinde okul yönetimi, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle görüşen Başkan Tütüncü, okulların eksikliklerini bizzat kendisi tespit ederek bürokratlarını görevlendirdi. Ekiplerin tamamladığı çalışmalar ile Kepez’de eğitimin kalitesi günden güne artıyor. Çocuklara daha güçlü yarınlara ulaşmaları için elinden gelen tüm desteği vereceğini belirten Tütüncü, ilçedeki imkanları her geçen gün daha üst seviyeleri taşımayı ve öğrencilerin konforlu, modern alanlarda eğitim görmelerini sağladıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X