Kepez hafif geldi: 86-62

Potanın Timsahları, evinde yine güldü ve üst üste 19. galibiyetine imza attı. Türkiye Basketbol Ligi’ne yürüyen Bursaspor Basketbol Takımı, evinde Antalya temsilcisini de geçti ve zirvedeki yerini korudu.

Kepez hafif geldi: 86-62

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda zirvede yer alan Bursaspor, evinde Kepez Belediyespor’u 86-62 mağlup etti. Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda oynanan maçta üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 20-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan Potanın Timsahları, ikinci yarıya 49-30 önde girmeyi bildi.

FARKI AÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı açan Bursaspor, üçüncü periyodun başında farkı 21 sayıya (47-36) çıkartırken, rakip sayılara engel olamayınca fark erise de son çeyreğe 61-51 üstün girdi. Dördüncü periyodun başında da farkı açan Potanın Timsahları, üstünlüğü maç sonuna kadar sürdürdü. Karşılaşmadan da 86-62 üstün ayrılan Bursaspor, üst üste 19. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X