Kepez’de 3 Bin Öğrenci Spor Sertifikalarını Aldı

Kepez Belediyesi’nin 7 branşta düzenlediği yaz spor okullarına katılan 3 bin öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarını protokolden aldı. Ardından he…

Kepez’de 3 Bin Öğrenci Spor Sertifikalarını Aldı

Kepez Belediyesi’nin 7 branşta düzenlediği yaz spor okullarına katılan 3 bin öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarını protokolden aldı. Ardından hediye çekilişi yapıldı. Kepez Belediyesi’nin bu yıl 7 ayrı spor branşında düzenlediği yaz spor okullarına katılan 3 bin öğrenci, Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliği yaptığı törene, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve veliler katıldı. Futbol, basketbol, tenis, yüzme, güreş, tekvando ve voleybol dallarında 2 ay boyunca eğitim alan öğrenciler, bu sürede çeşitli eğitim, gezi, sinema gibi aktivitelere de katıldı. Tören Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitlere saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Dolu dolu bir yaz tatili geçiren öğrenciler, törende akrobasi grubu ile halk dansları grubunun gösterilerini izledi. Bir konuşma yapan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, çocuklara böyle bir imkan oluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. PROFESYONEL İMKANLAR Katılımcı çocuklara kapılarını açtıkları spor tesislerinin profesyonel takımların bulmakta zorlandığı imkanlar olduğunu vurgulayan Tütüncü, “Bu salonlar Kepezli çocuklara tahsis edildi. Bizler, çocukluğumuzda, gençliğimizde bu imkanları bulamamıştık. Bu adımlarımızla, çocuklarımızın güzel insanlar olmasını sonuçlamak istedik.” diye konuştu. Bu programla çocukların sporu sevdiğini belirten Tütüncü, sporla yaşamanın ne kadar güzel olduğunu vurguladı. Çocukların bundan sonraki yaşamlarında derslerine iyi çalışarak vatana ve millete hayırlı birer evlat olmalarını dileyen Tütüncü, “Umarım gelecekteki başarılarınızı tüm insanlığa armağan edeceksiniz.” dedi. Konuşmaların ardından sertifika dağıtımı gerçekleşti. Programın sonunda ise, 10 tane bisiklet, 15’er eşofman, spor ayakkabısı, tişört ve kapşonlu eşofman üstünden oluşan hediyelerin çekilişi yapıldı. Her katılımcının isimleri, katıldığı spor branşı ve velilerinin bilgilerini içerdiği zarflar çekilerek, hediyelerin sahipleri belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X