Kepez’de Eğitim Zili Çaldı

Kepez’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılı törenle açıldı. Kepez’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Barış Mahallesindeki Prof. İhsan Koz İlkokulu ve Ort…

Kepez’de Eğitim Zili Çaldı

Kepez’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılı törenle açıldı. Kepez’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Barış Mahallesindeki Prof. İhsan Koz İlkokulu ve Ortaokulu’nda yapılan törenle açıldı. Törene, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Murat Mimaroğlu, çok sayıda veli ile öğrenciler katıldı. Halk oyunları gösterisi, çocukların şiir okumasının ardından, Başkan Tütüncü, Kepez’de son 7 yılda gerçekleşen değişimin en fazla eğitim alanında kendini gösterdiğini söyledi. Belediye olarak öğrencilerin daha iyi eğitim şartlarına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Tütüncü, “Bundan 5 yıl öncesi ne Barış Mahallesi, ne de okul bu durumdaydı. Her yıl eğitim hizmetlerimizi geliştirdiğimiz gibi, okulların fiziksel imkanlarını da geliştiriyoruz. Okulumuzun dış cephesi, pencereleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Okul bahçesinin düzenlenmesini Kepez Belediyesi tarafından yapıldı. Yeni bir müjde olarak da, okulun istediği en önemli gereklerden biri olan konferans salonunun yapılmasını üstleniyoruz. En kısa zamanda işe koyularak, eğitim sezonunun ilk yarısı bitmeden konferans salonunuzu hizmete açacağız” dedi. Eğitime yapılan yatırımı geleceğe yatırım olarak gördüklerinin altını çizen Tütüncü, kimi zaman anaokulunda, kimi zamanda da liselerdeki tüm öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiğini söyledi. Konuşmasında ardından yenileme sözünü verdiği konferans salonunu gezen Tütüncü, sonrasında bir sınıfa girdi. Burada çocuklarla sohbet eden Tütüncü, öğretmenlerle sohbetinin ardından programını sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X