Kepez’de Kadınlar Günü Matinesi

Kepez Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kadınlar buluşması, bu ay Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşecek.

Kepez’de Kadınlar Günü Matinesi

Kepez Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kadınlar buluşması, bu ay Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşecek. Kepez’de yaşayan farklı yaş ve meslek gruplarından yüzlerce kadının katılım gösterdiği Kepez Kadınlar Matinesi programlarına bir yenisi ekleniyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşecek olan matine, yüzlerce kadını ağırlayacak. Tüm kadınların ve annelerin Kadınlar Günü’nü kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yılda bir gün değil, her gün kadınların günü olduğunu ve Kepez Belediyesi olarak kadınlara sundukları sosyal kültürel faaliyetlerle kadınların her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Kepez Belediyesi Kadınlar Günü Matinesi, 8 Mart Salı günü Gökhan Ay Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X