‘Keramet Ilıcası marka olacak’

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ılıca sayesinde Keramet Mahallesi’nin bir marka mahalleye dönüşebileceğini söyledi.

‘Keramet Ilıcası marka olacak’

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediyesi, 2016 yılının son Mahalle Meclisi toplantısını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın başkanlığında Keramet Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Keramet Mahallemizde Büyükşehir Yasası ile birçok çalışmayı hayata geçirdik. Keramet Mahallesi Orhangazi için son derece önemli. Çünkü Keramet Mahallesi’nin Ilıca gerçeği var. Ilıca sayesinde Keramet bir marka mahalleye dönüşebilir, bundan da en büyük faydayı Keramet Mahallesi sakinleri görebilir. Büyükşehir Belediyemizin Ilıca için büyük bir projesi mevcut. Umuyorum 2017 yılında bu proje ile ilgili ciddi mesafeler de alacağız ve Ilıca’yı sadece bölgenin değil, Türkiye’nin de aranan bir mekanı haline getireceğiz”dedi. 

Keramet Mahallesi sakinlerini de dinleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Keramet Mahallesi’nin alt yapısı ile ilgili çalışmaların planlama dahilinde olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X