Kerimcan yorumu sosyal medyayı salladı! ‘Bir organ nihayetinde gördüğünüz..’

Ünlü ressam ve yazar Karolin Fişekçi son günlerin skandalı Kerimcan Durmaz’ın müstehcen videosuyla olay bir yorum yaptı.

Kerimcan yorumu sosyal medyayı salladı! ‘Bir organ nihayetinde gördüğünüz..’

Kerimcan Durmaz’ın uçaktaki çekilen müstehcen görüntüleri günlerdir konuşuluyor.

Durmaz’a en samimi arkadaşlarından bile tepki geldi.
 

Demet Akalın, Bülent Ersoy, Yeşim Salkım gibi ünlüler Durmaz’a büyük tepki gösterirken Durmaz’ın babası Vedat Durmaz, oğlunun tepki çeken videosuyla ilgili konuşarak, “O 24 yaşında bir delikanlı. Ne yaptıysa kendine ait. Olur böyle şeyler. Kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum. Bir kaza olmuş, olabilir” yorumunda bulundu.
 

Durmaz hakkında ‘Hayasızca Hakaretlerde Bulunma’, ‘Müstehcenlik’, ‘Cinsel Taciz’ ve ‘Cinsel İstismar’ suçlarından davalar açıldı. Kerimcan Durmaz’ın olay videosu sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Ünlü ressam ve yazar Karolin Fişekçi Durmaz’la ilgili yapılan yorumlarla ilgili olay bir mesaj attı.
 

Sunucu Ece Üner’in “Güzel günler göreceğiz diye diye en sonunda Kerimcan Durmaz’ın en müstehcen yerini bile gördük” sözlerini paylaşan Fişekçi,..

”Takip etmeyin siz de! Ben neden görmedim adamın penisini? Bir penis görseniz ne olur yani? Penise gelene kadar sürüyle çocuk istismarı, hayvana yapılan işkence, yolsuzluk, orospuluk var. Bir organ nihayetinde gördüğünüz, dünyanın sonu değil’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X