Kervansaray Termal icradan satılık

Kervansaray Yatırım Holding’e bağlı üç büyük otelin icralık olduğu ortaya çıktı. Bursa Kervansaray Termal’in icradan satışı, 53 milyon lira muhammen bedel üzerinden 31 Ocak’ta yapılacak.

Kervansaray Termal icradan satılık

Tekstil sektöründe de faaliyet gösteren Bursalı Sayılgan Ailesi’nin Bursa, Antalya ve Bodrum’da bulunan otellerin bazılarının icralık olduğu öğrenildi.

Hürriyet’in özel haberine göre, alacaklı konumda bulunan Alman Aareal Bank AG, Kervansaray Yatırım Holding’den olan 64,6 milyon Euro’luk alacağı için Kervansaray’ın Antalya Lara ve Bursa’daki otellerine yönelik icra takibine girişti. Anılan iki otelin değeri 464,7 milyon TL olarak belirlendi. Busra 7. İcra Müdürlüğü’nün kararına göre Kervansaray Bursa Termal’in ilk icra ihalesi 31 Ocak günü yapılacak. Alıcı çıkmaması durumunda ihale 28 Şubat günü yinelenecek. Anılan otel için belirlenen bedel 53 milyon 610 bin lira. İcra ihaleleri belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden yapılıyor.

TEKSTİLDE DE ZORA GİRDİ

Kervansaray Bodrum Oteli için de geçtiğimiz günlerde icradan satış günü alındı. Ancak, dosyadaki bir takım eksiklikler nedeni ile bu satış düştü. Yeni satış ihalesi için yeni bir tarih belirlenmeye çalışılıyor. Kervansaray oteller zincirinin sahibi Sayılgan ailesinin, tekstil sektöründe de önemli yatırımları bulunuyordu. Ancak söz konusu şirketlerin bir bölümü kapandı. Ravelli markası ile üretim yapan Mintay Tekstil ise bir süre önce iflas erteleme başvurusu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X