Keşan’da Zehirlenme İddiasıyla Hastaneye Başvuran Kişi Sayısının 101 Olduğu Açıklandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde aşevinde dağıtılan yemeklerden zehirlenerek, Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi olanların sayısının 101 olduğu açıklandı.

Keşan’da Zehirlenme İddiasıyla Hastaneye Başvuran Kişi Sayısının 101 Olduğu Açıklandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde aşevinde dağıtılan yemeklerden zehirlenerek, Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi olanların sayısının 101 olduğu açıklandı. Keşan’da İki Minareli Çarşı Camii Aşevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından işletilen aşevinde dağıtılan yemeklerden yiyen çok sayıda kişi, kusma ve mide bulantısı şikayetleriyle Keşan Devlet Hastanesi’ne başvurmuştu. Keşan Devlet Hastanesi’nden olayla ilgili yapılan açıklamada, saat 23.00 sıralarında hastanenin acil servisine bulantı, kusma, ishal ve karın ağrısı şikayetleri ile çoğunluğu çocuk olmak üzere çok sayıda kişini müracaat ettiği belirtildi. İlerleyen saatlerde sayının artmasıyla birlikte, yaşanan olayın yenilen yemeklerden kaynaklandığının bildirildiği açıklamada, gelen sayısının artmasıyla çok sayıda sağlık personelinin, evlerinden çağrıldığını, ayrıca Dahiliye, Çocuk, Enfeksiyon Hastalıkları, Kardiyoloji ve Genel Cerrahi Uzmanları’nın da göreve çağrıldığı bildirildi. Hasta sayısının fazla olmasıyla birlikte hastanenin poliklinik katındaki salonun, sedyelerle hazırlanarak, hastaların buraya alındığı ifade edilen açıklamada, gece saat 04.00’e kadar hasta gelişinin olduğu ifade edildi. Açıklamada, toplamda 101 kişinin serum ve ilaç tedavisinin ardından taburcu olduğu belirtilirken, yaşanan olayla ilgili gerekli numunelerin alınarak araştırmaların yapılacağı dile getirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X