Kesenin ağzını açıyoruz

Başkan Ali Ay, Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından konuştu. Takımdaki dört oyuncuyla yolları ayıracaklarını açıklayan Ay, ‘4 de yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Önceliğimiz sağ bek, orta saha, forvet özellikli kanat oyuncusu ve sol bek’ dedi

Kesenin ağzını açıyoruz
Spor Toto Sütper Lig’in ilk yarısını 27 puanla 5. sırada tamamlayan Bursaspor’da devre arasında izlenecek transfer politikası netleşti.

Başkan Ali Ay ile Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu arasında yapılan toplantıda hangi oyuncuların gönderileceği ve yerlerine yapılacak transferler büyük konuşuldu. Konuya ilişkin sorularımızı yanıtlayan Başkan Ali Ay, yönetim olarak transferde gerekli fedakarlığı yapacaklarını söyledi.

İSİMLERİ AÇIKLAMAM

Devre arasında kadroyu güçlendirmek istediklerini belirten Ay, ‘Kadromuzda belli ölçüde revizyona gideceğiz. 4 oyuncumuz ile yollarımızı ayırıyoruz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda şimdilik bu isimleri açıklamıyoruz. Kendilerine tebliğ edildikten sonra bunu kamuoyu ile paylaşırız. Henüz herhangi bir oyuncumuza talip olan bir kulüp yok. Önümüzde 1 aylık süre var, bu sürede gerekenler yapılacak’ diye konuştu.

GENÇ STOPER DE ALABİLİRİZ

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Ay, ‘4 yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Bunların mevkileri de belli. Önceliğimiz sağ bek, orta saha, forvet özellikli kanat oyuncusu ve sol bek olacak. Ayrıca genç bir stoper bulursak onu da kadromuza katmayı düşünüyoruz. Takımımız güçlendirme adına bu defa kesenin ağzını açacağız’ dedi. 

Advincula’ya davet 

Ali Ay, Newells Old Boys takımında kiralık olarak forma giyen Luis Advincula’nın da devre arasında yeşil beyazlı takıma döneceğini, teklif geldiği taktirde de satılabileceğini belirtti. Bünyamin Kasal, İsmail Cam Çavuşluk ve Bandırmaspor’da kiralık olarak oynayan Emirhan Aydoğan’ın Yeşil Bursa’ya verileceğini de açıklayan Ay, ‘Pilot takımımızı da bir üst lige çıkarmak için güçlendiriyoruz’ diye konuştu.

Kombineler aynı fiyattan

 

Devre arasında kombine satışının olup olmayacağı ile ilgili soruya da başkan Ali Ay, ‘Henüz bunun kararını vermedik. Olsa bile diğer kombine sahiplerine haksızlık olmaması için yarı fiyatına satmayacağız. Ama bu konu ile ilgili almış olduğumuz bir karar henüz yok’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X