Kesin anlaşma yok!

Başkan Ali Ay, sportif direktör olarak düşünülen Ömer Erdoğan’la biraraya geldi. Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda taraflar birbirini dinledi. Kaptanın gerek ilerleyen süreçteki hedeflerinden gerekse ayrılırken yaşadığı ve şuan eleştirildiği ola

Kesin anlaşma yok!

BEYTULLAH SÜAT

Bursaspor’da yeni sezon öncesi en çok merak edilen konuların başında sportif direktörlük geliyor. Yeşil beyazlı camia bu kritik göreve kimin geleceğini merak ederken, geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Ay, Olay Spor’a yaptığı açıklamada adaylardan birinin yeşil beyazlı forma altında büyük başarılar kazanan kaptan Ömer Erdoğan olduğunu açıklamıştı. Ve ikili arasındaki görüşme önceki gün Özlüce Tesislerinde gerçekleşti.

HEDEFLERİNDEN BAHSETTİ

Yapılan bu toplantıda Başkan Ali Ay’ın, Ömer Erdoğan’la fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Kesin bir anlaşmanın çıkmadığı toplantıda kaptan Ömer’in gerek ilerleyen süreçteki hedeflerinden gerekse Bursaspor’dan ayrılırken yaşadığı ve şuan eleştirildiği olaylardan Başkan Ali Ay’ı bilgilendirdiği öğrenildi.

BAŞKAN’IN FİKİRLERİ OLUMLU

Şuan TFF 2.Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Tuzlaspor’da yöneticilik tecrübesi de yaşayan Ömer Erdoğan için olumlu fikirlere sahip olan Başkan Ali Ay’ın ilerleyen süreçte konuyu daha da detaylandırarak kaptanla tekrar biraraya gelmesi bekleniyor. Bu arada kaptan Ömer Erdoğan’ın hayallerinden birinin teknik direktörlük olduğu ve bu konuda da fikirlerini Başkana da söylediği ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X