KESK Üyeleri Soma İçin Yürüdü

KESK Hakkari Şubeler Platformu üyeleri, Manisa’nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın yıldönümü nedeniyle yürüyüş ve basın açı…

KESK Üyeleri Soma İçin Yürüdü

KESK Hakkari Şubeler Platformu üyeleri, Manisa’nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın yıldönümü nedeniyle yürüyüş ve basın açıklaması düzenlediler. KESK Şubeler Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşe belediye eş başkanları, HDP milletvekili adayları, Çukurca Belediyesi eş başkanları, DBP ve HDP eş başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı. Bulvar Caddesi üzerinde yürüyüşe geçen kalabalık, Cumhuriyet Caddesi üzerinden Bulvar Caddesi üzerindeki belediye binası önüne geldi. Burada basın açıklamasını okuyan KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Cemal Balıkesir, Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği 13 Mayıs’taki facianın yıldönümü nedeniyle yürüyüş ve basın açıklaması düzenlediklerini belirterek, hayatını kaybeden madencilere rahmet dilediğini söyledi. Kalabalık daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X