‘Keşke Aatıf’ı alsak’

FİNAL’e katılan 2.Başkan Ali Ademoğlu, transfer çalışmaları hakkında konuştu.

‘Keşke Aatıf’ı alsak’

Fenerbahçeli oyuncuyla temas halinde olduklarını ifade eden Ademoğlu ‘Onunla ilgili girişimlerimiz hep var. Portekizli bir stoperle de görüşüyoruz. Advincula olayı da artık canımızı sıkıyor’ dedi. 

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, dün akşam katıldığı OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL’de önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak transfer gündemini değerlendiren Ademoğlu, ‘Stancu için yarın (bugün) Ankara’ya gidiyoruz. Bana göre Fenerbahçe’den Aatıf gelsin. Onunla ilgili girişimlerimiz hep var. Tabii ki kiralık olarak. Sezon başında menajerliğini yapan kardeşiyle görüştük. Daha az paraya Bursaspor’a gelirim dedi. Ama olmadı. Şuan yine temasımız var. Ben onu Bursaspor’da görmeyi çok isterim’ dedi. 

ADVINCULA OLAYI

Portekizli bir stoperle de temas halinde olduklarını ifade eden Ali Ademoğlu, şöyle devam etti: ‘Adanaspor maçına kadar en az 1 isim gelir. Portekizli iyi bir stoperle temas halindeyiz. Gelirse müthiş olur. Bir de Advincula konusu var biliyorsunuz. Adam bu sefer kulak burun boğazcıdan rapor almış. Burası Bursaspor. Var mı öyle keyfe göre hareket etmek. İstemiyorsan gelmek bedelini ödeyeceksin. Araya bir süre menajer girdi. Getirsin 1 milyon Euro gitsin. Bu olay canımızı sıkmaya başladı’ 

MESAJ ALINMIŞTIR

Trabzonspor maçı sonrası gelen tepkileri de değerlendiren Ademoğlu ‘Mesaj alındı. Tepkilerin dozu kaçmış olabilir fakat herkesi anlıyoruz. Biz de Bursaspor’un birer taraftarıyız. Biz de kaliteli transfer yapmak istiyoruz fakat öyle kolay olmuyor. Ben de Trabzonspor maçına Stancu’yla, Boban Jovic’le çıkmak isterdim. Bazen olaylar sizin elinizde olmuyor. Şartlar böyle getiriyor. Hatalarımız var. Yapmadıkta demiyoruz. Biz yönetim olarak Bursaspor’un geleceği kurtarma gayretindeyiz’ diye konuştu. 

Bursaspor 2. Başkan Ali Ademoğlu, OLAY TV’nin lider programı FİNAL’de tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X