Keşke Kıvanç olsa

Meryem Uzerli, yeni dizisinin başrolünü yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacağı haberlerini yalanlarken, diğer yandan içinden geçeni de saklamadı.

Keşke Kıvanç olsa

SÜPER BİR OYUNCU

Bir Arap kanalına konuşan Meryem Uzerli, son dönemde hakkında en çok merak edilen konulara açıklık getirdi. Yeni dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayacağı haberlerini yalanlayan Uzerli, ‘Onu çok seviyorum. Acayip süper bir oyuncu. Çok iyi bir karakter, çok da iyi bir insan. Tabii ki onunla oynamak isterim. Ancak, şu an ortada öyle bir şey yok. Ben de karşımda kimin olacağını çok merak ediyorum’ dedi. 

OZAN DOĞAL BİRİ

Ozan Güven’le yaşadığı aşkla 2014’ün son günlerine adeta damga vuran Meryem Uzerli, sevgilisiyle ilgili de ilk kez konuştu. Ozan Güven’le ilgili soruları “Doğal biri, geçmişten konuşmuyorum” diye geçiştirse de hayalindeki erkeğin özelliklerini sıralayan Uzerli, “Doğal, yapmacık olmayan, koruyan ve bana sahip çıkması biri olmalı. Gözlerinin içinde ışık olduğu müddetçe diğer şeyleri görmüyorum zaten’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X