Keşke tribünler hep dolu olsa!

Sercan Yıldırım ‘Bizler iyi oynadığımız takdirde taraftarlarımızı stada çekeceğimizi düşünüyorum’ dedi.

Keşke tribünler hep dolu olsa!

Fenerbahçe karşısında maçın son bölümlerinde oyuna dahil olan ve katkı sağlayan Sercan Yıldırım, takım olarak iyi savaştıklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu ‘İlk penaltımızı kullandığımız için mutluyum. İyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum. Keşke her maç böyle 35-40 bine oynasak. Bu potansiyelimiz var. Bizler iyi oynadığımız takdirde taraftarlarımızı stada çekeceğimizi düşünüyorum. Bu mücadeleden dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Yeni bir yapılanma var. Yeni hocamız geldi. 1 puan da olsa 10 kişiyle iyi mücadele bize moral verdi’ dedi.

İKİ TARAFA DA SAYGI DUYUYORUM

Hakemlerin performansını da değerlendiren Sercan, ‘Daha dikkatli olmalarını ümit ediyorum. Onların vereceği kararla kaderimiz belirleniyor. İki penaltı vardı. Belki tek onlara verilmiş olsaydı, bizim penaltımız verilmemiş olsaydı üzüntü yaşayacaktık ve doğal olarak hakemlere tekrardan daha çok yüklenecektik. O yüzden hakemler inşallah daha dikkatli olurlar. Bizimki penaltı, onlarınki de penaltı. Çünkü eline net değiyor. Sonuçta ikisi de elini çekememiş’ diye konuştu. Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ozan Tufan’a yapılan tepkilerle ilgili olarak ise ‘Her iki tarafa da saygı duyuyorum’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X