Kesmeye kıyamadı, yeni koç aldı

Bursa’da, peşinden bir an olsun ayrılmadığı sahibiyle birlikte mağazalara gidip alışveriş yapan, denizde yüzen koç kesilmekten kurtuldu.

Kesmeye kıyamadı, yeni koç aldı
‘Murat’ ismini verdiği koçu kesmeye kıyamadığını ifade eden sahibi Teyfik Gülay, kurban bayramı için yeni bir koç aldı.

Bursa’da oturan 73 yaşındaki Teyfik Gülay’ın koçu ile yakınlığı görenleri hayrete düşürdü. Yaklaşık 6 ay önce aldığı kuzuyu Kurban Bayramı’nda kesmek için evinin bahçesinde beslemeye başlayan Gülay, bir süre sonra hayvanın kendisine alıştığını gördü. Sahibinin peşinden bir an olsun ayrılmayan koç, yaşlı adamın attığı her adımda yanında oluyor. Alışveriş için girdiği mağazalarda bile yanından ayrılmayan koç, sahibine yakınlığı sebebiyle de kesilmekten kurtuldu.

 
KESMEYE KIYAMADI, YENİ KOÇ ALDI

‘Murat’ ismini verdiği koçunu yaklaşan Kurban Bayramı’nda kesmeye kıyamadığını ifade eden Gülay, yeni bir koç almaya karar verdi. Yanından bir an olsun ayrılmayan koçu satma kararı alan yaşlı adam, şu ana kadar bir çok kişinin koça talip olduğunu belirterek, kurbanlığını bin 500 TL’ye satacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X