Kestel Aile Parkı yenileniyor

Kestellilerin vazgeçilmez mekanlarından biri olan ilçe merkezindeki Kestel Aile Parkı’nda baştan aşağı yenileme çalışmalarına başlandı.

Kestel Aile Parkı yenileniyor

OSMAN GÜNEŞ

15 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan aile parkta başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yıllardır ilçe halkına hizmet veren parkın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi. 

Kestel Aile Parkı’ndaki yenilemenin 190 gün süreceğini belirten Acar, “Mevcut oyun grupları ve kamelyalar, parke ve yürüyüş yollarımız tamamen yenilenecek. Süs havuzları oluşturulacak, sosyal ve kültürel etkinlerin gerçekleştirilebileceği bir anfi tiyatro oluşturulacak. Arkatlı yol çalışması hayata geçirilerek aile parkımızdaki çalışmalar tamamlanmış olacak. Proje tamamlandığında parkımız eskisinden daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X