Kestel Belediyesi’nin makina parkı büyüyor

Kestel Belediyesi’nin iş makine parkı büyümeye devam ediyor. Seçimlerin ardından mahalle sayısı 35 e yükselen Kestel Belediyesi, artan ihtiyaçların karşılanması amacıyla makina parkını büyütüyor.

Kestel Belediyesi’nin makina parkı büyüyor

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, mahalli seçimler sonrasında ilçemize mahalle olarak bağlanan 28 yerleşim merkezimizde ve ilçe merkezimizdeki çalışmaların daha sağlıklı ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla makine parkımıza seçimlerden bu yana yaklaşık 20 araç dahil ederek, bu konuda önemli bir adım attık. 

Çöp kamyonundan, sulama tankerine, hasta nakil aracından cenaze aracına, müdürlüklerimizin ihtiyacı olan pikap ve benzeri araçlar alınarak çalışmalarımızda kullanılmaya başlandı. Bugün ise yine çalışmalarımıza büyük hız ve verimlilik kazandıracak olan iş makinamızı belediyemiz makine parkına kazandırdık. Önümüzdeki günlerde iş makinası konusunda alımlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X