Kestel büyük düşünüyor

Yeşil beyazlılar, U-19 Türkiye Şampiyonası Kütahya Grup Merkezi’nde bugün Akhisar Yıldırım, yarın da Denizli Tekstil’le karşılaşacak.

Kestel büyük düşünüyor

OSMAN GÜNEŞ

 

Bursa U-19 Yaş Ligi’nde derece yaparak Türkiye Şampiyonası’na gitme hakkı kazanan Kestel Belediyespor hedefini şampiyonluk olarak belirledi. 1. Kademe’de Kütahya Grup Merkezi’nde B Grubu’nda mücadele edecek yeşil beyazlılar, bugün saat 14.00’te Akhisar Yıldırımspor ile karşılaşacak. Kestel Belediyespor yarın da Denizli Tekstilspor ile karşı karşıya gelecek. 

Yeşil beyazlılar B Grubu’nu lider tamamlarsa A Grubu birincisi ile final maçı oynayacak. Kestel Belediyespor’un teknik sorumlusu Recep Güneş, ‘Bursa’daki etabı mücadele ettiğimiz her yerde lider olarak tamamladık ve Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandık. Artık bu başarıyı ulusal anlamda sürdürmek istiyoruz. İnşallah ilk olarak Kütahya Grup Merkezi’ni, sonra da 2. etabı lider bitirerek 4’lü finallere kalacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X