Kestel CHP’de birlik mesajı

CHP Kestel genişletilmiş örgüt toplantısı gerçekleştirildi.

Kestel CHP’de birlik mesajı

OSMAN GÜNEŞ

 

Toplantıda ilçenin sorunları anlatılırken, parti içinde de birlik beraberlik mesajları verildi. Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, hava kirliliği, otopark, pazaryeri ve kentsel dönüşüm gibi sorunlar nedeniyle insanların Kestel’i terk etme noktasında olduğunu söyledi. 

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da, “Serv anlaşması ile 100 yıl önce yapamadıklarını dış güçler şimdi yapmak istiyor. İnanç eksik olmamalıdır, sabah akşam çalışmalıyız. Projelerimizi anlatmalıyız. Ümitsizliğe kapılmamalıyız. Genel başkanımızın da dediği gibi, kadınların oyunu alamazsanız, iktidar olamazsınız. Ben kendim devamlı ev ziyaretlerinde bulunuyorum ve gittiğim yerlerde daha önce başka partiye oy verenler bizi dinleyince değişiyorlar” diye konuştu. 

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir de, “Barışık parti olmalıyız, parti alışkanlığını bu yönde değiştirmeliyiz. Örgütün enerjisini doğru harcamalıyız. 31 Mart’a kadar ilçe örgüt toplantısını yapıp il toplantısı ile tamamlayacağız ve bunu üç ayda bir düzenli olarak yapacağız. Alt yapıyı toparlıyoruz. 5’er kişiden olmak üzere 52 çalışma grubu kurduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X