Kestel CHP’de genişletilmiş ilçe toplantısı

CHP Kestel Genişletilmiş İlçe Toplantısı gerçekleştirildi.

Kestel CHP’de genişletilmiş ilçe toplantısı

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Kültür Merkezi’ndeki toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, İl Başkanı Şadi Özdemir ile partililer katıldı. Program, CHP İlçe Başkanı Yıldıray Atlı’nın konuşmasıyla sürdü. Gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatan Atlı, “Bu toplantımız ile sizlerin görüşlerinizi almak, sizlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve yaptıklarımızı anlatmak amacındayız” dedi.

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiğini belirterek değerlendirmelerde bulundu. CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil de, parti içinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. CHP İl Başkanı Şadi Özdemir de, “Kendimizle barışık parti olmalıyız, parti alışkanlığını bu yönde değiştirmeliyiz. Parti aklına inanmak ve güvenmeliyiz” dedi. Özdemir, sandık görevlilerinin mahalle temsilcileri ile sandığında bulunan 30 aileyi ziyaret ederek konuşması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X