Kestel gümbür gümbür: 2-1

Yeşil beyazlılar, Elmasbahçe’yi zorda olsa mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig yolunda büyük avantaj yakaladı.

Kestel gümbür gümbür: 2-1

Süper Amatör Küme Play-off üçüncü hafta maçında Kestel Belediyespor, Elmasbahçe’yi 2-1 yenerek Bölgesel Amatör Küme’ye yükselmek için büyük avantaj elde etti. Maça her iki ekipte kontrollü başladı. 34. dakikada

Kestel Belediyespor’dan Kaan Demircan’ın ceza sahası üzerinden vuruşu defansa çarparak ağlarla buluştu: 1-0. Beraberlik için gol arayan Elmasbahçe, 43. dakikada Özgün ile skora denge getirdi: 1-1. Bu gol aynı zamanda devrenin skoru oldu. İkinci yarıya Kestel Belediyespor daha baskılı ve arzulu başladı. 53. dakikada Nurhan’ın golüyle Kestel Belediyespor 2-1 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca maçı Kestel Belediyespor 2-1 kazandı. Bu sonuçla Kestel Belediyespor puanını 7’ye yükseltirken Elmasbahçe 1 puanda kaldı.

SAHA: Merinos

HAKEMLER: Süleyman Soyutürk (***) Mehmet Aldemir (***) Oğuz Karadağ (***)

GOLLER: Dk.34 Kaan Demircan, Dk.53 Nurhan (Kestel Belediyespor) Dk.43 Özgür(Elmasbahçespor)

KESTEL BELEDİYESPOR: Tugay (****) Kaan Tamcan (**) Onur Murat (**) (Dk.89 İsacan) Aşkın (***) Nurhan (***) Oktay (***) Yakup (****) Dursun (***) Kaan Demircan (***) (Dk.74 Semih **) Emrah Anıl (***) Mesut (**)(Dk.77 Mert *)

ELMASBAHÇESPOR: Onur (**) M.Yusuf (**) Hüseyin (**) Özgür (**) İsmail (**) Burak (**) Emrullah (**) M.Resul(**) Hakkı (**) (Dk.77 Yücel *) Gökhan (**) (Dk.88 Batıkan)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X