Kestel Kitap Günleri kapılarını açtı

Kestel Belediyesi’nce düzenlenen Kestel Kitap Günleri, yoğun bir katılımla kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kestel Kitap Günleri kapılarını açtı

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Aile Parkı anfi alanında düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkanı Yener Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe sakinleri katıldı. Büyükşehir  Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Kitap okumayan çocuk başarılı olmaz, çocuklarımızı kitap okumaya teşvik edelim” dedi. Aktaş, çocuklara kitap hediye etti.

11 Mayıs’ta sona erecek Kitap Günleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Okuyan bir nesil oluşturmak amacıyla Kestel Belediyesi olarak başlattığımız çalışmanın bu yıl 10.’sunu düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak. Okudukları kitapların yazarları ile buluşturarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarını sağladık. Kitap günlerimiz kapsamında ziyaretçilerimiz fosil sergimizi de ziyaret edebilirler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X