Kestel ürettiğiyle ilk dörtte

Vali İzzettin Küçük, Kestel’in artan nüfusa rağmen planlı, projeli gelişimini sürdürmüş, yaşanabilir bir ilçe olduğunu söyledi.

Kestel ürettiğiyle ilk dörtte

Vali İzzettin Küçük Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret etti. Kestel’de yürütülmekte olan çalışmalar ve geleceğe dair projelerle ilgili bilgi alan Vali İzzettin Küçük, “Kestel, artan nüfusa rağmen planlı projeli gelişimini sürdürmüş, yaşanılabilir bir ilçemiz. Gördüğüm kadarıyla Başkanımız ve ekibi olası nüfus artışıyla ilgili tedbirli ve planlı bir çalışma yürütmüşler. Mühim olan da çok büyümek değil, düzenli ve yaşanılabilir olmak” dedi.

Kestel’de yaşanılabilirlik sürdürülürken, bir yandan da Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak tarıma dayalı önemli işler yapıldığını ifade eden Vali İzzettin Küçük, “Genele baktığımızda, Kestel ürettiği en az iki ürünle Türkiye’nin ilk dördünde yer alıyor. Bazen üretilen ürünler değişiyor, ama derece kaybedilmiyor. İnanıyorum ki, ilçede sürdürülen projeler tamamlandığında, Kestel ekonomik anlamda daha da büyüyecektir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X