Kestel’de anlamlı organizasyon

8 takımın katıldığı Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal B2-B3-B4 2. Lig ilkyarı maçları start aldı.

Kestel’de anlamlı organizasyon

OSMAN GÜNEŞ

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal B2-B3-B4 2. Lig ilkyarı müsabakaları Kestel Spor Salonu’nda başladı. 24 Nisan’a kadar devam edecek olan ilkyarı maçlarında 8 takım mücadele edecek. Açılışa Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Orhan Tanrıkulu, İlçe Jandarma Komutan V. Hasan Genç, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Serdar Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Bursa il temsilcileri katıldı.

MUTLU OLDUK

Açılışta konuşan Kestel Kaymakamı Ziya Polat, “İlçemizde böyle bir organizasyonun yapılmasından çok mutluyuz. Sakatlık olmadan maçların geçmesini diliyorum. Engelli vatandaşlarımızın sporla ilgilenmeleri, imkanlar verildiğinde spor müsabakalarını da en iyi şekilde yapacaklarının bir göstergesi. Tüm takımlara başarı diliyorum” dedi.

Müsabakaların başlama vuruşunu protokol üyeleri gerçekleştirdi.

Organizasyona Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Engelliler SK., Samsun GESK, Genç Osmangazi GESK, Mevlana Engelliler SK., Aktif Gençler SK., Samsun 1919 GEGSK, Eskişehir GESK ve Kayseri GESK takımları katılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X