Kestel’de ‘ara terminal’ tepkisi

Kestel’den geçen şehirlerarası otobüslerin, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı gereği ilçeye uğramadan geçmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kestel’de ‘ara terminal’ tepkisi

OSMAN GÜNEŞ

 

Kestel Ara Terminali’nin açık bırakılması için basın açıklaması yapan Kestel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Meysun Ayva,  UKOME’nin terörü gerekçe göstererek bu hizmeti iptal ettiğini ve yolcuların Bursa terminalinden önce inişlerini yasaklayan bir karar aldğını belirtti. 

Başkan Meysun Ayva, ‘Tabii ki bu terör belası için alınan kararlar önemlidir. Ancak; şehirlerarası otobüsler daha Bursa’ya girmeden önce emniyet ve jandarma tarafından didik didikaranmakta olup gerekli kontroller yapıldıktan sonra Bursa’ya giriş yapmalarına izin verilmektedir. 

Ancak bu kontrol noktalarında yapılan aramalardan sonra  vatandaşı da zorla Bursa Terminali’ne götürmek işkenceden başka bir şey değildir. Söz konusu yanlış uygulamanın bir an önce düzeltilerek  mağduriyetlerinin giderilmesini Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe’den beklemektedir’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X